tiistai 26. kesäkuuta 2012

Koko porukan harjoitukset


Nyt olemme kokoontuneet koko Seitsemän veljeksen porukalla! Oli hauska nähdä, miten meitä on taas koossa runsaslukuinen joukko - kaikki innokkaina elokuun esityksiin valmistautuen! Näytelmä oli kaikilla kiitettävän hyvin muistissa, ja harjoitukset Nurmijärven Yhteiskoululla etenivätkin sujuvasti.
Harjoitusten aluksi pohdittiin sellaisia asioita kuin mittojen antaminen puvustajalle, sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden päivittäminen (jotta kaikki viestit esim. aikatauluun liittyen saavuttavat kaikki) ja tuleva harjoitus- ja esitysaikataulu. Mukana oli sekä tuttuja että ihan uusiakin kasvoja, joten kävimme läpi kaikenlaisia tulevia käytännön asioita assistentti-Irjan johdolla. Kaikki toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi mukaan kirjavaan joukkoomme!

Ohjaajamme Kaitsu niin ikään ohjeisti Toukolan poikia, huutokauppaväkeä ja muita rooleja tulevaa kesää varten. Kun kaikki tekee parhaansa, saamme varmasti esityksen hyvään kuntoon näinkin lyhyessä ajassa! Tämän päivän harjoituksissa harjoittelimme pääasiassa niitä kohtauksia, missä on mukana tämä "kaikki muu sakki", siis kaikki roolit veljesten lisäksi.
Harjoitellaan Rajamäen rykmentti -kohtausta.
Tauon aikana vaihdeltiin kuulumisia - viimeksi kun ollaan nähty viime kesänä!
Sekä ohjaaja että näyttelijät (että kuiskaaja) olivat hyvin tyytyväisiä harjoituksiin ja siihen, missä kunnossa esitys tällä hetkellä on. Enää ei puutu kuin että pääsisimme Taaborinvuorelle harjoittelemaan! Sekin aika koittanee pian.

Ja tiedoksi kaikille:
Vaikka esityksen valmistaminen on erittäin monen ihmisen paletti, saimme järjestettyä peruuntuneiden esitysten tilalle yhden LISÄNÄYTÖKSEN elokuulle! Liput kannattaa hankkia mahdollisimman pian, nyt kun niitä vielä saa! Lisäesitys on keskiviikkona 22.8. klo 18. Seitsemää veljestä pääsee siis katsomaan 16.-19.8. sekä 22.8. Kivi-iltamat järjestetään aikataulun mukaan 12.7. ja vierailuesitys På Friarstråt (Nummisuutarit ruotsiksi) 20.8. Taaborinvuorella.
Kaikki liput kätevästi NetTicketistä: http://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id=1325Ei kommentteja: