keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hetkeä ennen ensi-iltaa

Uuden katoksen alla.
Seitsemän veljeksen ensi-ilta on jo huomenna, tänä iltana on edessä viimeiset harjoitukset. Tällä viikolla ollaan harjoiteltu ahkerasti koko porukan voimin, sekä näyttelijöiden että lukuisten taustajoukkojen kanssa. On äänentoistoa, puvustusta, valaistusta, lavastusta, maskeerausta ja vaikka mitä. Joka kesä jaksaa kyllä yllättää se, miten monesta palapelin palasesta tällainen produktio koostuu. Se kaikki konkretisoituu näin esitysten alla, kun kaikki alkaa olla viimeistelyä vaille valmista.

Mikäli sinulta ei vielä lippuja esityksiin löydy, kannattaa olla nopea! Viime hetken lippuja saa vielä ja portiltakin niitä on mahdollista ostaa (tällöin on tietysti vähemmän mahdollisuuksia vaikuttaa istumapaikkoihin). Kaikki lisätiedot löytyvät samasta osoitteesta: http://www.kivi-juhlat.fi.

PS. Suosittelen pukeutumaan lämpimästi - elokuun pimenevät illat alkavat olla jo melko kylmiä! Esitysten alkaessa klo 18 (ja viikonloppuna klo 15) paistaa vielä aurinko, mutta väliajan jälkeen alkaa vähitellen tulla pimeämpää.

Pidemmittä puheitta tässä pieni kuvakooste alkuviikon läpimenoharjoituksista:

Veljekset "marssivat" kohti lukkarin tupaa tarkoituksenaan opetella lukemaan.


Loppukohtauksen harjoittelua.


Loppukiitosten harjoittelua. Harjoituksissa käytiin läpi vain toinen näytös, joten esityksissä loppukiitosten aikana on jo paljon pimeämpää, kuten kohta huomaatte.

Huutokauppaväen vuoro astua eteen kumartamaan.

Toukolan pojat loppukiitoksissa.

Ohjaaja Kai Antero Lehtinen tarkkailee harjoitusten etenemistä...
...ja antaa lopuksi palautteensa näyttelijöille.

Veljeksiä maanantai-illan harjoitusten loppuvaiheessa. Kuten näette, valaistuksella on tärkeä rooli toisen näytöksen kohdalla!
Ei siis muuta kuin tervetuloa kaikille!

Ei kommentteja: